Aktualno

Okusi Prlekije v Ljutomeru s pokušino Heaven & Hell Kocbek gina

Meseca maja 2023 je bil poseben dan  za vse ljubitelje kulinarike saj je v Ljutomeru potekala prireditev “Okusi Prlekije”, kjer so svoje izdelke predstavili tudi  Oljarna Kocbek. Vrhunec večera pa je bil nastop Heaven&Hell – Kocbek Gina, ki je obiskovalce popeljal na kulinarično potovanje vrhunskih okusov.

Zgodba Okusov Prlekije je bila predstavljena na edinstven način, kjer je bučno olje in semena Oljarne Kocbek igralo ključno vlogo med mnogimi ponudniki. Obiskovalci so lahko uživali v različnih kulinaričnih dobrotah, ki so odražale prleško tradicijo in inovativnost. A prava senzacija večera je bil Heaven&Hell – Kocbek Gin, ki je navdušil vse prisotne.

Okus bučnega gina je bil resnično izjemno doživetje za brbončice obiskovalcev. Harmonična kombinacija bučnih not, začimb in skrbno izbranih sestavin je ustvarila izredno bogat okus, ki je pustil trajen vtis. Navdušenje nad Heaven&Hell – Kocbek Ginom se je širilo med obiskovalci, ki so s ponosom odkrivali edinstveno pijačo.

Za vse, ki ste zamudili to edinstveno doživetje, vas vabimo, da obiščete Oljarno Kocbek in poskusite zbirko Heaven&Hell  Gin-ov . Prepričani smo, da boste navdušeni nad okusi in izkušnjami, ki jih boste doživeli.