Aktualno

Sodelovanje z Ines Erbus in Tiborjem Golobom

Navdušujoče sodelovanje med slovensko pevko Ines Erbus in priznanim fotografom Tiborjem Golobom za blagovno znamko Heaven & Hell – Kiss Of Immortality!

Vznemirljive novice prihajajo iz sveta umetnosti in žganih pijač, saj se je slovenska pevka Ines Erbus in priznani fotograf Tibor Golob združila z blagovno znamko Heaven & Hell – Kiss Of Immortality, kjer sta v Jordaniji posnela izjemne fotografije. Ta izjemno kreativna kombinacija bo zagotovo prinesla nove estetske in čutne dimenzije v svet visokokakovostnih žganih pijač.

Ines Erbus je znana po svojem izjemnem vokalu in izraznosti na odru. Njena strast in karizma se popolnoma ujemata z vizijo in zgodbo, ki jo blagovna znamka predstavlja. Z njenim sodelovanjem se odpirajo nove možnosti za ustvarjanje izjemnih glasbeno-gastronomskih doživetij, kjer se bodo okusi in melodije prepletali v nepozabno sinergijo.

Tibor Golob, priznani fotograf, ki je znan po svojem estetskem pristopu in sposobnosti, da ujame trenutke, ki povedo celo zgodbo, bo s svojo ustvarjalnostjo in mojstrstvom dodal edinstveno vizualno dimenzijo tej zgodbi. Njegove fotografije, ki so bile objavljene po vsem svetu, bodo zagotovo pritegnile pozornost in ustvarile čudovito estetsko doživetje za ljubitelje blagovne znamke Heaven & Hell – Kiss Of Immortality.

Ines Erbus in Tibor Golob, sta ustvarila nepozabne trenutke, ki bodo očarali tako oči kot ušesa. Njuno sodelovanje je oplemenitilo estetiko in edinstvenost blagovne znamke Heaven & Hell – Kiss Of Immortality ter ponudilo izjemno izkušnjo, ki se bo dotaknila vseh čutov.

Torej, na zdravje v Jordanijo! Naj vama tekne, Ines Erbus in Tibor Golob!