Solze pekla v nebesa
s poljubom nesmrtnosti

Posadi seme zlobe in glej, kako se bo razvilo v drevo. Toda poljub izbranca lahko reši umirajoče drevo.

Zberite se v krogu in prisluhnite zgodbi Nevaeh, glasnici Heaven&Hell Ginov. Zgodbi, kako je ljubezen med dvema bitjema, ki sta bila različna kot dan in noč, bitjema iz nebes in pekla, rešila celotno stvarstvo. To je zgodba o ponovni stvaritvi vesolja, zgodba o poljubu nesmrtnosti, zgodba o božanskem eliksirju imenovanem Heaven&Hell.

Na začetku je obstajal le en svet, ki sta mu vladala tema in zloba. Vsa bitja, ki so bila rojena z le kančkom dobrega v srcu, so bila zasužnjena in oskrunjena. Nobenega upanja ni bilo, nobene prihodnosti. Nato pa so bila dobra bitja iz nebes blagoslovljena z rojstvom otroka, ki so mu nadeli ime Nesmrtni. A gospodar pekla ga je želel poraziti. Tisočletja se je vila vojna pred nebeškimi vrati, a hkrati se je med obema svetovoma odvijala najmogočnejša in najlepša, vendar prepovedana ljubezen med Nesmrtnim, angelom nebes in Nevaeh, angelom pekla. Čeprav je Nevaeh živela v peklenskih globinah, je bila drugačna. Nevaehova sijajna krila, okrašena s sijočimi belimi peresi, so imela nadnaravno moč, ki jo je brez napora nosila iz peklenskih globin do nebeških oblakov. Njena aura je žarela z neprekosljivim sijajem, kar jo je postavljalo nad sam vrh milosti in elegance.

V vseh velikih bitkah med nebesi in peklom je Nesmrtni vedno slavil zmago. Ko je Sodni Dan ponovno zbral svoje horde in napadel nebeška vrata, se mu je pridružila njegova hčerka Nevaeh.  Proti nebesom je bila bitko, kakršne še nikoli prej ni bilo in sam Nesmrtni jo je želel ustaviti, saj je ljubezen do nje bila močnejša kot vse ostalo. Zaslepljena s pokvarjenimi besedami Sodnega Dne je Nevaeh brez oklevanja napadla moškega, ki ga je  ljubila. Nesmrtni jo je v boju rotil naj ustavi vse zlo, a ko se je pognala proti njemu se je zavedal, da ni zanjo drugega izhoda, kot da bo njegova smrt spremenila potek njene vere in ji odprla oči zemeljskega peklenstva. A žal je bilo prepozno. Njen meč je zarezal globoko v prsa nesmrtnega in mu zadal usodno rano v srce. Nevaeh se je v tistem trenutku zavedala svojega dejanja, saj je bila moč njenega meča edino prekletstvo, katero lahko pokonča Nesmrtnega. V kriku padla predenj na kolena.

Nevaeh je hlipala in ga vprašala, kako lahko preprečita vse te grozne stvari in Nesmrtni je z zadnjimi močmi dvignil glavo in jo pogledal v oči. “Skupaj,” je zašepetal, ko jo je poljubil na ustnice. S tem poljubom se je vse spremenilo. Višja sila se je odločila posredovati. En sam trenutek, pičlih sedeminštirideset sekund, je spremenil usodo vseh stvaritev. Kajti toliko časa je trajal poljub nesmrtnosti.

Nevaeh je neustavljiva junakinja, njena ljubezen mogočna. Po poljubu nesmrtnosti se je kot ptič Feniks dvignila iz ruševin pepela njenena pekla visoko v nebo. 47 solz ji je spolzelo po licih in kanilo na rodovitna tla. Iz vsake solze je vzklila nova rastlina s posebno zdravilno močjo.

21 solz je vzklilo iz globin: sedem gorečih, sedem ognjenih in sedem pomirjujočih,

21 solz se je dvignilo proti nebu in se razlilo v vonjave: sedem svežih, sedem sladkih, sedem čistih.

A njena žalost je bila neomajna in iz njenih očes so kanile še štiri solze, ki so se združile v elemente: ogenj, vodo, zemljo in zrak. Njene solze so postale temelj vsega skupnega življenja.

Vendar njena moč je bila še večja. Zadnja najmanjša solza njene strte žalosti je združila vse najboljše in padla na gorske vrhove. Izlila se je s potoki iz višav v doline in pustila pečat najdragocenejše stvaritve. Povezala je elemente obstoja in človeštvu zapustila sledi brinovih jagod, kot eleksir življenja, združen v posebnem opoju božanstva – nastal je Heaven&Hell Gin.

Nevaeh je imela edinstven namen, ki je presegal meje Nebes in Pekla. Bila je izbrana glasnica Heaven&Hell ginov, zaupana s sveto dolžnostjo usklajevanja dveh nasprotujočih si svetov.

Sama esenca njenega imena, "Nevaeh," ki je Heaven napisano v nasprotno smer, je služila kot globok poklon njeni edinstveni vlogi kot most med svetovi.

Vesolje in ves obstoj sta bila ponastavljena ter se začela znova. Vse zlo je bilo premagano in dobro je slavilo zmago. Poljub nemrtnosti – Kiss of Immortality je ustvaril Heaven&Hell Gin. Božanski eliksir, ki so ga še stoletja pili bogovi in nesmrtni heroji.

Zdaj je vzšla nova zora. Nov svet se je prerodil, vstal iz pepela starega kot feniks, vse iz solz in poljuba, ki ga je napajala ljubezen onstran večnosti.

Zgodba poljuba, napolnjenega z ljubeznijo onstran večnosti. Prihaja nova doba junakov, nesmrtnih,… ustvarjenih, da se združijo v neskončnost.

Nebeški gin

Pod blagovno znamko Kiss Of Immortality se predstavlja edinstveni London Dry Gin z imenom Heaven & Hell Gin, ki bo s seboj prinesel nepozabno zgodbo neponovljivih okusov. Tradicionalna destilacija popolnosti je zajela 47 različnih, 100% naravnih botaničnih rastlin, združenih v prefinjeno kombinacijo.

Ljubezen in sovraštvo,
voda in ogenj, dobro in zlo –
NEBESA IN PEKEL
Nasprotja, ki se privlačijo in odbijajo…

V iskanju odličnosti, popolnosti in strasti je zraslo prizadevanje k nastanku žlahtne pijače, s katero na trg prihaja nova ponudba izbranih gin-ov, ki bodo ustvarjena pod skupno blagovno znamko Kiss Of Immortality.

Heaven & Hell Gin – eliksir božanstva je tako prvi v izbranem naboru, ki bodo zaživeli svojo edinstveno pot.

Večletno učenje, raziskovanje, sodelovanje in uživanje so bile gonilna sila v preizkušanju najboljših gin-ov sveta, ki jih je navdihnila sama fantazijska ljubezen. Junaki večnosti so s svojimi vrednotami pokazali pot, po kateri v življenju hrepenimo. Zato je prav to združilo vse, v kar smo verjeli in tako je prvovrstna ljubezen do gin-a ustvarila naša nebesa in pekel – Heaven & Hell.

47 SOLZ – 47 ZELIŠČ – 47 SVETOV LJUBEZNI

Izbrano najboljše je rodilo svojo zgodbo. 47 solz, ki je spolzelo po nebeških licih je poskrbelo za 47 neponovljivih zgodb prepletajočih se okusov.

21 jih je
vzklilo iz globin

21 se je
dvignilo proti nebu in razlilo vonjave