Aktualno

Kampanja z mednarodnim foto modelom

Zgodba slovenske blagovne znamke Heaven&Hell Gin dobiva svojo novo, drzno podobo, katere obraz bo predstavljala mednarodna manekenka Biljana Bibi Borić.

Srbski model, za katerega številni mediji trdijo, da je naravni skriti čudež, se je postavila pred objektiv priljubljenega fotografa Tiborja Goloba.

Novo nastale fotografije prikazujejo mitološki preobrat edinstvene boginje današnjega sveta, ki je s svojimi solzami večne ljubezni zasadila najboljše, kar se je združilo v nebesih (Heaven) in njeno temno plat zadanega smrtnega peklenskega (Hell) brezčutja, ki je zarezal globoko v srce njene ljubezni.

Mistično prepletanje strasti, nežnega sočutja in prefinjene elegance bo v novi reklamni kampanji pustil pečat na opazovalca, in se mu prepustil v domišljiji novega tisočletja.

Za modni stajling so ob znanem modelu poskrbeli še: modna oblikovalka Jerneja P. Zhembrovskyy, ki je celostni podobi dodala svojevrsten pečat glamurja, umetnica ličenja Doroteja Premužič in frizerski mojster Kristjan Skamljič.