Aktualno

“Iz Dubaja v Slovenijo” s Heaven & Hell Kocbek ginom

Navdušujoče kulinarično potovanje “Iz Dubaja v Slovenijo” v Oljarni Kocbek z vrhunskim kuharskim mojstrom, Chefom Georgesom Chicaneom!

Vsi ljubitelji vrhunske kulinarike smo bili priča izjemnemu doživetju, ko je Chef Georges Chicane iz Dubaja pričaral izjemen 9-hodni meni v sodelovanju z bučnim oljem in semeni ter spremljavo vrhunskih vin in  Heaven & Hell Kocbek Gina v Oljarni Kocbek.

Vsaka jed je bila prava mojstrovina, izdelana z natančnostjo in strastjo, ki prikazujejo spretnosti in znanje Chefa Chicana.

Bili smo izredno navdušeni nad okusom coctaila iz bučnega mesa, semen in Heaven&Hell Ginom.

Kombinacija okusov bučnih izdelkov in tekstur je bila resnično izjemna in nas je popeljala v svet kulinaričnega užitka. Bučno olje in semena, ki jih ponuja Oljarna Kocbek, so dodala bogastvo in edinstvenost jedem, hkrati pa so se odlično dopolnjevala z izbranimi okusi Heaven & Hell Kocbek Gina. Vsak grižljaj je bil prava eksplozija okusov, ki nas je navduševala in razvajala brbončice.

Chef Chicane je s svojo izjemno kreativnostjo in izkušnjami v svetu kulinarike ustvaril izjemen meni, ki nas je popeljal na pravo kulinarično popotovanje. Od začetnih predjedi do sladkih poslastic, vsaka jed je očarala s svojo prefinjenostjo, estetiko in izjemno harmonijo okusov.

Naj se zahvalimo Chef-u Georgesu Chicaneu za njegovo izjemno ustvarjanje in inovativnost, Oljarni Kocbek za kakovostne bučne izdelke ter našemu Heaven & Hell Ginu za popolno spremljavo.