Kocbek London Dry gin

Tip

London Dry Gin

Karakteristike

Poudarek na buči in bučnih semenih

Destilacija

Maceracija

Volumen

700 ml

Alkohol

47 vol. %

39,90 

Prepletanje tradicije, zgodovine in izbranega okusa.

Nepojmljiva kombinacija blagovne znamke KOCBEK SINCE 1929 in Heaven&Hell Gina, ki bo postavil temelj novega okusa bučnih semen v drzni kombinaciji žlahtnega napoja božanskega eliksirja. V tako majhnih semenih buče se skriva ogromno darilo narave, ki ga je združilo samo božanstvo.

Buča, ena nastarejših zelenjadnic na svetu je bila temelj starodavnih civilizacij, poslana s strani Nesmrtnega božanstva, da ljudstvo z njo odkrije nove dimenzije.

Heaven & Hell Gin ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev. Izdelan je v omejeni seriji in polnjen ročno.

Priporočamo tonik: Fever Tree

HEAVEN & HELL

Postopek pridobivanja

Objem macerata buče in bučnih semen se v opoju različnega časovnega obdobja prepušča difuziji okusov dodatka 46 zelišč. Staranje je naš zaveznik, ki iz vsakega zelišča izvabi svojo najboljšo poezijo. V soju nežne, počasne destilacije, se iz prevladujoče are buče izzove brinov temelj, pomešan z najboljšo demineralizirano vodo, ki se združi v 47% stopnjo alkohola prepuščeno 47 dnevom nadaljnjega staranja. Čas in nežnost čarovnega opoja mešanja sta ključ do našega popolnega uspeha.

KISS OF IMMORTALITY

Prepletanje okusov

V tako majhnih semenih buče se skriva ogromno darilo narave, ki ga je združilo samo božanstvo. Buča, ena najstarejših zelenjadnic na svetu je bila temelj starodavnih civilizacij, poslana s strani Nesmrtnega božanstva, da ljudstvo z njo odkrije nove dimenzije.