Damask Rose Light

Tip

London Light

Karakteristike

Cvetlične note s poudarkom na vrtnici

Destilacija

Maceracija, parna infuzija

Volumen

700 ml

Alkohol

23,5 vol. %

29,90 

Kraljica vrtov že stoletja navdihuje s svojo božansko milino, ki te očara s svojimi unikatnimi barvami, bo tokrat postala kraljica novega napoja božanskega eliksirja s združitvijo BLED ROSE hotela in Heaven&Hell Gina. Kristalna roža, ki jo je izdelal sam božanski vratar bo sijala kot najsvetlejša in najmočnejša luč v nebesih. In prav ta roža, bo prebudila vse dobro, ki se je skrivalo pod plameni nesmrtnega zla. Nebeški gin iz vrtnic.

Tradicionalna destilacija popolnosti je zajela 47 različnih, 100% naravnih botaničnih rastlin, združenih v prefinjeno kombinacijo.

Heaven & Hell Gin s seboj prinaša nepozabno zgodbo neponovljivih okusov.

HEAVEN & HELL

Postopek pridobivanja

Objem vrtnic se v opoju različnega časovnega obdobja prepušča difuziji okusov dodatka 46 zelišč. Staranje je naš zaveznik, ki iz vsakega zelišča izvabi svojo najboljšo poezijo. V soju nežne, počasne destilacije, se iz treh prevladujočih arom izzove brinov temelj, pomešan z najboljšo demineralizirano vodo, ki se združi v 47% stopnjo alkohola prepuščeno 47 dnevom nadaljnjega staranja. Čas in nežnost čarovnega opoja mešanja sta ključ do našega popolnega uspeha.

KISS OF IMMORTALITY

Prepletanje okusov

Angel vrtnice je zapustil nežno roza barve in okusa ob vzletu iz pepela proti nebu. Okus vrtnice je prebudil vse dobro, ki se je skrivalo pod neskončnimi plameni zla.