The Hope Gin

no images were found

Tip

Distilled Gin

Karakteristike

Sveže sadne note, višnja

Destilacija

Maceracija

Volumen

700 ml

Alkohol

40 vol. %

29,90 

Heaven&Hell Gin z izjemno gladko in sladkasto noto višenj, ki se združuje z bogatimi okusi ostalih zelišč ter ustvarja čudovit kontrast med nebesi in peklom – Heaven&Hell. 

Tradicionalna destilacija popolnosti je zajela 47 različnih, 100% naravnih botaničnih rastlin, združenih v prefinjeno kombinacijo.
Heaven & Hell Gin s seboj prinaša nepozabno zgodbo neponovljivih okusov.

Heaven & Hell Gin ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev. Izdelan je v omejeni seriji in polnjen ročno.

Priporočamo tonik: Fever Tree

HEAVEN & HELL

Postopek pridobivanja

Objem macerata sadja se v opoju različnega časovnega obdobja prepušča difuziji okusov dodatka vseh ostalih zelišč. Staranje je naš zaveznik, ki iz vsakega zelišča izvabi svojo najboljšo poezijo. V soju nežne, počasne destilacije, se iz treh prevladujočih arom izzove brinov temelj, pomešan z najboljšo demineralizirano vodo, ki se združi v 47% stopnjo alkohola prepuščeno 47 dnevom nadaljnjega staranja. Čas in nežnost čarovnega opoja mešanja sta ključ do našega popolnega uspeha.

KISS OF IMMORTALITY

Prepletanje okusov

Angel sadja je zapustil rdečino barve in okusa ob vzletu iz pepela proti nebu. A vice so kraj, kjer so ga prestregli Anisovi demoni janeževih zvezd. Padli angel je našel svoj mandljev poljub v brinovih jagodah, ki so ga znova obudile v življenje.