The Winners by Mura

Tip

Distilled Gin

Karakteristike

Sveže sadne note, bezeg

Destilacija

Maceracija

Volumen

700 ml

Alkohol

40 vol. %

29,90 

Zmagovalni gin "Winners by Mura", plod sodelovanja med NŠ Mura in Heaven & Hell, vas popelje na nepozabno raziskovanje okusov. Bogati okusi belega bezga in limonine travice vabijo na edinstveno okusno "tekmo" brbončic, ki simbolizira tradicijo, ponos in zmage NŠ Mura. Pripravite se na popotovanje skozi okuse, ki bodo navdušili vaše čute in vas ponesli v svet športnih zmagovalnih trenutkov.

HEAVEN & HELL

Postopek pridobivanja

Objem macerata sadja se v opoju različnega časovnega obdobja prepušča difuziji okusov dodatka vseh ostalih zelišč. Staranje je naš zaveznik, ki iz vsakega zelišča izvabi svojo najboljšo poezijo. V soju nežne, počasne destilacije, se iz treh prevladujočih arom izzove brinov temelj, pomešan z najboljšo demineralizirano vodo, ki se združi v 47% stopnjo alkohola prepuščeno 47 dnevom nadaljnjega staranja. Čas in nežnost čarovnega opoja mešanja sta ključ do našega popolnega uspeha.

plod sodelovanja med NŠ Mura in Heaven & Hell

KISS OF IMMORTALITY

Prepletanje okusov

Angel sadja je zapustil rdečino barve in okusa ob vzletu iz pepela proti nebu. A vice so kraj, kjer so ga prestregli Anisovi demoni janeževih zvezd. Padli angel je našel svoj mandljev poljub v brinovih jagodah, ki so ga znova obudile v življenje.