The Hope Hot Gin

The HOPE – HOT GIN je edinstvena pijača, ki vas popelje na nepozabno popotovanje okusov, čustev in moči junaštva. Njegova neizmerna moč se izraža skozi vsak požirek, saj vas prevzame s svojo intenzivnostjo, globino in toplino. Ob prvem stiku z The HOPE – HOT GINOM vas objame vonj divje češnje, ki se prepleta z opojnim vonjem janeža, koleandra in klinčkov.

Tip

Distilled Gin

Karakteristike

Sveže sadne note, višnja

Vrsta

Mešana alkoholna pijača

Volumen

3000 ml

Alkohol

10,5 vol. %

25,00 

Heaven&Hell Gin z izjemno gladko in sladkasto noto višenj, ki se združuje z bogatimi okusi ostalih zelišč ter ustvarja čudovit kontrast med nebesi in peklom – Heaven&Hell. 

Tradicionalna destilacija popolnosti je zajela 47 različnih, 100% naravnih botaničnih rastlin, združenih v prefinjeno kombinacijo.
Heaven & Hell Gin s seboj prinaša nepozabno zgodbo neponovljivih okusov.

Heaven & Hell Gin ne vsebuje nobenih dodanih sladkorjev. Izdelan je v omejeni seriji in polnjen ročno.

HEAVEN & HELL

Postopek pridobivanja

Objem macerata sadja se v opoju različnega časovnega obdobja prepušča difuziji okusov dodatka vseh ostalih zelišč. Staranje je naš zaveznik, ki iz vsakega zelišča izvabi svojo najboljšo poezijo. V soju nežne, počasne destilacije, se iz treh prevladujočih arom izzove brinov temelj, pomešan z najboljšo demineralizirano vodo, ki se združi v 47% stopnjo alkohola prepuščeno 47 dnevom nadaljnjega staranja. Čas in nežnost čarovnega opoja mešanja sta ključ do našega popolnega uspeha.

KISS OF IMMORTALITY

Prepletanje okusov

Angel sadja je zapustil rdečino barve in okusa ob vzletu iz pepela proti nebu. A vice so kraj, kjer so ga prestregli Anisovi demoni janeževih zvezd. Padli angel je našel svoj mandljev poljub v brinovih jagodah, ki so ga znova obudile v življenje.